Elektronikus építési napló

E-napló vezetése

2014-től kötelezően bevezetésre kerül az elektronikus építési napló szinte minden építkezésen, melynek megnyitása és napi szintű kitöltése sok építtetőnek és kivitelezőnek okoz nehézséget. Ezt a problémát levesszük válláról, és elvégezzük Ön helyett rendszeresen.

Segítünk megnyitni és vezetni az e-építési naplóját, kollégáink nagy gyakorlattal rendelkeznek ezen a téren.

Építtetőknek 80.000-200.000 Ft, kivitelezőknek 200.000- 1.500.000 Ft  bírságot is jelenthet az e-építési napló vezetésének elmulasztása, e nélkül  nem indulhat el az építkezés.

Vállaljuk minden építkezésen az e-építési napló vezetését, Önnek egy dolga van: biztosítani hogy munkatársunk elérje a munkaterületen dolgozó kollégája valamelyikét, vagy a szükséges adatokat e-mail-en vagy SMS-ben megküldeni. Spóroljon időt velünk.

Természetesen az e-építési naplóval összekapcsolhatja a felelős műszaki vezetés vagy a műszaki ellenőrzést is. Ha több feladattal is minket bíz meg kedvezőbb árat tudunk adni Önnek.

A naplóvezetés kiterjed a főnapló megnyitására, az vállalkozók felvételére, a szerződések és szükséges dokumentumok csatolására, a napi jelentések vezetésére.

Áraink

Családi házak e-napló vezetését általában 19.000 Ft/hó áron vagy 1200 ft/ bejegyzés áron szoktunk csinálni

Pontos árat a tervek ismeretében tudunk adni, hívjon az elérhetőségeinken.